переход з Бух для Украины 2.0(2.023.1) на BAS

Maxim 2009

New member
У нас встановлена Бухгалтерия для Украины, редакция 2.0. (2.0.23.1). Але не можу зрозуміти, базова версія чи Проф. Як це можна взнати?
Колись вже була спроба перейти, але після переходу на ВАS, при роботі по нарахуванню з/п виникала помилка "Метод объекта не обнаружен(начать ручной замер времени)". Як коректно перейти на BAS?

У нас встановлена Бухгалтерия для Украины, редакция 2.0. (2.0.23.1). Але не можу зрозуміти, базова версія чи Проф. Як це можна взнати?
Колись вже була спроба перейти, але після переходу на ВАS, при роботі по нарахуванню з/п виникала помилка "Метод объекта не обнаружен(начать ручной замер времени)". Як коректно перейти на BAS?

Подивіться що тут пишеться
X3hpbxg

Вложения

• about.jpg
    about.jpg
    44.6 KB · Просмотры: 40
В мене такий запис: Бухгалтерия для Украины, редакция 2.0. (2.0.23.1) (http://1c.ua/v8/RegionalSolutions_UA_BUH.php)
Copyright © Molenari OU, 2017-2020. All rights reserved
Тоді це не базова версія? Чому тоді може виникати така помилка "Метод объекта не обнаружен (начать ручной замер времени)" після переходу на ВАS, при роботі по нарахуванню з/п? І ще, я дивлюся у Вас українською мовою програма видає, а як це можна зробити? Може з цим пов'язана та помилка?

Виходить, що не базова, спробуйте запустити в тонкому клієнті. На рахунок української мови - зайдіть конфігуратором, відкрийте користувача, на вкладці "Прочее" виберіть українську мову.

Назад
Сверху