Смотрите видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт в качестве веб-приложения на домашнем экране.
Примечание: Эта возможность может быть недоступна в некоторых браузерах.
А в якій з конфігурацій виникає це повідомлення? І ще в якому документі чи при виконанні яких дій?{ОбщийМодуль.ИНАГРО_ДирективыПрепроцессору.Модуль( 182)}: Значення не є значенням об`єктного типу (МенеджерОбъектов)
МенеджерОбъектов = ВнешниеОбработки.Создать(глМенеджерЛицензий.Менедж ерОбъектов, Ложь);
А в якій з конфігурацій виникає це повідомлення? І ще в якому документі чи при виконанні яких дій?![]()
Дуже дякую Мік, у документах по транспорту та у відрядному наряді дійсно є кілька невеличких глюків, але завдяки вам їх буде скоро виправлено...Конфігурація бухгалтерія для с/г підприємства
Наприклад при відкритті будь-якого документу з підсистеми Транспорт(Путевой лист грузового автомобиля, Путевой лист тракториста машиниста), практично будь-якого документа по з/п...
Да, вы, совершенно правы!Конфігурація бухгалтерія для с/г підприємства
Наприклад при відкритті будь-якого документу з підсистеми Транспорт(Путевой лист грузового автомобиля, Путевой лист тракториста машиниста), практично будь-якого документа по з/п...
О, дякую вам також serez, що все перевіряєте, але будь ласка по можливості вказуйте також і проблемні місця.Да, вы, совершенно правы!
Та ніде не скачаєш!!! Сам шукав але ніде не було, а на цьому форумі іще так і не з'являлося...Добрый вечер. Подскажите где можно скачать Управлением элеватором для Украины.
О, дякую вам також serez, що все перевіряєте, але будь ласка по можливості вказуйте також і проблемні місця.
Але як я обіцяв, косяки були підправлені, а тому викладаю нові версії файлів
Дайте ссылку, пожалуйста, на конфигурацию для сельхозпредприятий Украины для 1С 7.7 УСТАНОВКА.
Заранее благодарю
Бери вісімку, не пошкодуєш!!! Зразки демо-версій можна скачати вище...Доброго всем времени суток, Господа форумчане! Ну, что так и не разрешились проблемы с нашими сельскохозяйственными конфигурациями?![]()
Доброго часу шановні колеги !! Може хто зустрічав щось для лісового господарства, знаю що є такі конфігурації,У Вас недостаточно прав для просмотра ссылок. Войдите или зарегистрируйтесь.ось зараз качаю.Але як я розумію там є якийсь захист , чи вдалося комусь його подолати ??