Смотрите видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт в качестве веб-приложения на домашнем экране.
Примечание: Эта возможность может быть недоступна в некоторых браузерах.
Тема открыта для воплей. Прошу отозваться тех пользователей, кто решил этот вопрос без ожидания обновлений со стороны 1С.
Як вносити коди послуг в ПН/РК з 01.01.2017?
Шановні користувачі!
З 01.01.2017 р., завдяки змінам в пп. «і» п. 201.1 ПКУ, одним із обов’язкових реквізитів ПН/РК стали код товарів згідно з УКТ ЗЕД та код послуг згідно з Державним класифікатором продукції та послуг (ДКПП).
Таким чином ПН/РК, що були сформовані в грудні 2016, реєструються по старому алгоритму.
ПН/РК, що були сформовані з 01.01.2017 р. необхідно указувати у графі 3 Розділу Б «Код товару згідно УКТЗЕД», як і вказували згідно алгоритму до нового року.
Для послуг поле буде пустим, оскільки згідно з форматами ПН/РК (чар-коди J/F1201008 та J/F1201208), що опубліковані на офіційному сайті ДФСУ, внесення кодів не передбачене структурою.
Тож наразі можливості вносити код ДКПП або 4-х значний код УКТЗЕД у платників немає. Така можливість з’явиться після введення в дію нових форм ПН/РК, в яких буде додано графу для введення коду послуги згідно з ДКПП.
Офіційних роз’яснень ДФС поки що немає і не передбачається, оскільки згідно Закону №1797, яким внесені зміни до ПКУ щодо одного із обов’язкових реквізитів ПН/РК, визначено, що у ДФС є три місяці для приведення своїх нормативно-правових актів у відповідність до вимог законодавства, оскільки в Законі чітко зазначено:
« у тримісячний строк з дня набрання чинності цим Законом:
прийняти нормативно-правові акти, необхідні для реалізації цього Закону;
привести свої нормативно-правові акти у відповідність із цим Законом;
забезпечити перегляд та приведення міністерствами та іншими центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актів у відповідність із цим Законом».
Таким чином нову форму ПН/РК слід очікувати протягом трьох місяців.
Насколько я понимаю, тема никому не интересна? Что, у всех все зашибись или тема будет поднята 30.01.2017??? Тема открыта для обсуждения возможных путей решения проблемы заблаговременно, а не для воплей в последний день регистрации налоговых накладных за первую половину января. Прошу отозваться тех пользователей, кто решил этот вопрос без ожидания обновлений со стороны 1С.
Почитав позицію розробників АртЗвіт Плюс
То ж всі чекаємо якогось листа який відстрочить заповнення для послуг до виходу нової форми ПН.
Чекати до кінця місяця (у мене, наприклад, вже пару сотень ПН з початку місяця не зареєстровано)
Обслуговую кілька підприємств різних видів діяльності. Конфігурації БП, УТП, УТ. Лише на одному підприємстві бухгалтери підняли тему податкових з кодами УКТ ЗЕД. В принципі, для товарів проблем нема: "вбиваємо" в карточки усіх товарів коди УКТ ЗЕД (можна руцями, можна обробкою) і вони автоматом заповнюються в нових податкових. Можна вводити як повні коди так і обрізані (4 знаки). Але при реєстрації податкових з 4-значними кодами МЕДок "свариться" типу "код не знайдено в довіднику" і накладна може бути не зареєстрована. Тому краще використовувати повні коди. Справжні проблеми з послугами. В табличній частині "Послуги" док. "Податкова накладна" взагалі відсутній такий реквізит, тому або чекати поновлення від 1С-ків, або самому доробляти. До речі я вже пробував доробляти - нічого складного.
Необходимо "допилить" в конфигураторе справочник кодов УКТ ЗЕД.как Вы вносите обрезанный код (4 знака)??? (7.70.321)
Необходимо "допилить" в конфигураторе справочник кодов УКТ ЗЕД.
Я делал уже вот здесьЭто понятно, что нужно "допилить". Вопрос, делал ли кто-то подобное и каким образом?..
Либо подскажите, в каком месте "копать"?.. Где происходит проверка правильности внесения?
Спасибо.
Добавлена возможность выбора 4-значного кода УКТВЭД (Элементы и группы) в
справочнике ТМЦ и документах НалоговаяНакладная, Приложение1 и Приложение2.
так тут питання ж не у тому як це допиляти у себе, а у тому, як той 4знайчний код зареєструє ЄРПН
якщо на одне поле є 2 довідника, що завадить замість
6910 Послуги юридичні
взяти
6910 Раковини, умивальники, консолі раковин, ванни, біде, унітази, зливні бачки, пісуари та аналогічні санітарно-технічні вироби, з кераміки:
Если вас надо научить как вносить изменения в конфигурацию - это не ко мне. Я ясно указал, что вносятся изменения через конфигуратор в справочник, а именно в модуле формы списка убирается ввод по маске.Это понятно, что нужно "допилить". Вопрос, делал ли кто-то подобное и каким образом?..
Либо подскажите, в каком месте "копать"?.. Где происходит проверка правильности внесения?
Спасибо.
Если вас надо научить как вносить изменения в конфигурацию - это не ко мне. Я ясно указал, что вносятся изменения через конфигуратор в справочник, а именно в модуле формы списка убирается ввод по маске.
так тут питання ж не у тому як це допиляти у себе, а у тому, як той 4знайчний код зареєструє ЄРПН
якщо на одне поле є 2 довідника, що завадить замість
6910 Послуги юридичні
взяти
6910 Раковини, умивальники, консолі раковин, ванни, біде, унітази, зливні бачки, пісуари та аналогічні санітарно-технічні вироби, з кераміки:
отличная работа , можно ли ее скачать где то ?Я делал уже вот здесь
Если люди под видом юридических услуг продают Писуары, то наверное, что-то доказывать бессмысленно. Моя твоя не понимать. - А моя требует!!!
Бесплатно можно было на протяжении 4-х лет, а с 2015 года, в связи с переходом моих клиентов (Бух.учет 7.7) на 8-ку,отличная работа , можно ли ее скачать где то ?
Справа не у тому що хтось під видом чогось продає, а у тому, що у довіднику ДКПП та у УКТЗЕД під одним і тим же кодом (коли 4 знаки) зовсім різні речі.
Так з якого довідника буде звято вказаний код при реєстрації юридичних послуг?