Смотрите видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт в качестве веб-приложения на домашнем экране.
Примечание: Эта возможность может быть недоступна в некоторых браузерах.
Напишіть якщо є пошта. Відправлю. В мене скачане є. CashalotSoftwareRRO_v01.epfДоброго дня, якщо в когось є зовнішня обробка до ПРРО Cashalot CashalotSoftwarePRO_v01.epf прошу додайте посилання на викачування.
Напишіть якщо є пошта. Відправлю. В мене скачане є. CashalotSoftwareRRO_v01.epf . моя пошта witaw1@ukr.netДоброго дня, якщо в когось є зовнішня обробка до ПРРО Cashalot CashalotSoftwarePRO_v01.epf прошу додайте посилання на викачування.
Дуже потрібено встановити платформу 1с 8?3 на мак. Пікажіть будь ласка де можна знайти файл для встановлення?
xort , откройте справочник-организации-удалите значение "Дата начала формирования ФРЕДО",там должна быть пустая дата
BAS нормально не сохраняет как внешнюю обработку. Надо каждый раз открывать через меню "Файл". Если и это не поможет. то значит у Вас просто не исправленный отчет а именно компонента для Фредо.Є звіт 4ДФ зовнішній. При спробі відкрити видає повідомлення : "Формування звіту підтримується тільки для FREDO Звіт". І звіт не відкривається. Чи можна якось вирішити цю проблему?
Специализированные конфигурации - это в реестровых программах. В 7-ке такое вряд-ли найдете. Или надо индивидуально допиливать.Доброго дня. Підкажіть будьласка: замовник бажає (7.7)
1) облік тварин -- народження, щеплення, стан, догляд...
2) облік автотранспорту -- графік тех.обслуговування, ремонтні роботи, запчастини/деталі...
3) облік земельних ділянок -- площа ділянки, стан, внесення добрива, врожай, роботи по ділянці...
Колись чув про конфігурації "Облік у сільхоз.підприємстві" та "Облік на авто-підприємстві" чи "Гараж"... Може знаєте, є щось в 1С 7.7, щоб задовольнити замовника?
Заздалегідь вдячний.