1С: Предприятие запросы для Украины - просим только здесь !!! 2 часть

• Автор темы Автор темы admin
  • Дата начала Дата начала
Допоможіть будь-ласка. Треба в місячний "Звіт ЄСВ" в "Зарплата и кадры для бюджетных учреждений Украины 8", редакция 1.0. добавити по
зарплаті Сотрудник-основний і Сотрудник-внутрішне сумісництво, щоб було 2 строками.

Прошу помощь по BAS Корп - начисление аванса

Здравствуйте.
Есть 2 базы - в абсолютно одинаковых конфигурациях BAS CORP, edition 2.1 (2.1.24.3) .
В закладках "Зарплата" в одном случае есть возможность создания документа "Нарахування за першу половину місяця".
В другом случае вообще такого нет.... Не отображается 'Нарахування за першу...'.Подскажите, пожалуйста, что не так.

Викладіть, при можливості: Управління виробничим підприємством для України, редакція 1.3.82.1. Дякую.

Викладіть, при можливості: Управління виробничим підприємством для України, редакція 1.3.82.1
ahomenko2@ukr.net

Розрахунок доходів та ЄСВ фіз.осіб з вивантаженням в xml

Доброго дня! Допоможіть, будь ласка, поділившись Регламентованим звітом Розрахунок доходів та ЄСВ фіз.осіб з вивантаженням в xml для УТП 1.2.70.1. Моя пошта stinava2205@gmail.com. Буду безмежно вдячний за допомогу

Доброго дня! Допоможіть, будь ласка, з Регламентованим звітом Розрахунок доходів та ЄСВ фіз.осіб з вивантаженням в xml для УТП 1.2.71.1. Моя пошта sazonovpavel@gmail.com. Буду безмежно вдячний за допомогу

Доброго дня, хтось може надати реліз 7.70.341 конфигурації Бухгалтерія 7.7 для України ПРОФ від 14.08.2023?

Доброго дня, чи є у когось зовнішні звіти по ЄСВ та можливо ПДВ для 1c83: BAS Бухгалтерия Prof?

Доброго дня! Прошу піділитись новою формою зовнішнього звіта - "Розрахунок доходів та єдиного внеску фізосіб" з вивантаженням в ХМЛ для BAS Бухгалтерія ПРОФ, Дякую.
пошта: gerasimovm@ukr.net

Доброго дня, чи є у когось допрацювання BAS Бухгалтерія ПРОФ, щоб було можливо створювати інвойси для закордонних покупців? Поділіться будь ласка) Дякую.
пошта: gerasimovm@ukr.net

А подскажите где взять звiт ЕСВ с выгрузкой в xml для BAS бухгалтерия проф. или на почту если можно bald2007@ukr.net . спс. по форуму чет не нашел(

да эта ссылка давно битая. нет там ничего

Викладіть, будь ласка
рел. 7.70.070 конфигурації Зарплата + Кадри для України (03.11.2023)
рел. 7.70.100 конфигурації Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України

Доброго дня. є у когось Розрахунок доходів та єдиного внеску фізосіб з вивантаженням? те що знайшов на форумі не працює посилання. можно на пошту vic666@bigmir.net

Здравствуйте. У меня платформа 1с83 BAF (8.3.19.1529). Можно 1с Бухучёт в строительной организации + демо-версия к ней. Спасибо

Назад
Сверху