1С: Предприятие запросы для Украины - просим только здесь !!! 2 часть

• Автор темы Автор темы admin
  • Дата начала Дата начала
Здравствуйте. У меня платформа 1с83 BAF (8.3.19.1529). Можно 1с Бухучёт в строительной организации + демо-версия к ней. Спасибо

А ключик захисту ви маєте? Без нього у вас дана конфігурація навіть не запуститься

Можете поділитися такою новою базою "BAS Зарплата та Управління Персоналом" ?

Доброго дня,
потрібна обробка для перенумерації касових документів у BAS Corp (Business automation software for accounting CORP, edition 2.1 (2.1.24.3) (навіть платна) - чи може хтось допомогти з цим?
Дякую заздалегідь!

А Вам треба перенумерація Номер касового документа чи Номер ордеру?

А Вам треба перенумерація Номер касового документа чи Номер ордеру?

Наразі треба відпорядкувати номери самих касових ордерів, хоча, якщо э обробка для BAS Бух Corp, яка перенумеровує документи, як я бачила, є для 1С 8.3, мабуть, вона також може знагодитись, дякую!

Всім доброго дня.У мене 1С 8.3 (1.2.71.1) УТП. В друкованій формі рахунку для оплати покупцю відсутнє "рахунок для оплати дійсний протягом трьох банківських днів". Яким чином можна добавити це самостійно (я бухгалтер установи,з 1С роблю все самотужки,бо фахівця з обслуговування 1С немає). Чи може є маска такого рахунку та підказка як її завантажити до 1С? Заздалегідь вдячна.

Здравствуйте. Поделитесь пожалуйста расчет доходов и единого взноса физлиц с выгрузкой XML подходящий для CORP, edition 2.1 (2.1.24.3). Спасибо!

Здравствуйте. Поделитесь пожалуйста расчет доходов и единого взноса физлиц с выгрузкой XML подходящий для CORP, edition 2.1 (2.1.24.3). Спасибо!
мне когда-то тут по моей просьбе скидывали этот -
У Вас недостаточно прав для просмотра ссылок. Войдите или зарегистрируйтесь.

Доброго дня, хтось може надати реліз 7.70.341 конфигурації Бухгалтерія 7.7 для України ПРОФ від 14.08.2023?

Добрий день! Поділіться, будь ласка, BAS for AGRO. Accounting 2.1.31 від 06.11.2023

Доброго дня!
Закінчилася ліцензія WINE@Etersoft на 1с 7.7 мережеву.
При спробі зробити новий термінальний сервер на Ubuntu зі стандартним Wine - 1с запускається тільки першим користувачем. У другого помилка.
Чи знає хто спосіб настроїти сервер, щоб 1с запрацювала з декількома користувачами?
Буду дуже вдячний!

Прошу выложить релиз для конфигурации "Зарплата + Кадры" для Украины (7.70.070)

03.11.2023 13:05 Випущені нові релізи типових конфігурацій для України на платформі 7.7
Випущені:
рел. 7.70.070 конфигурації Зарплата + Кадри для України

Доброго дня всім!. Потрібка конфігурація "ИНАГРО: Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства для України". Бажано з таблеткою. Ніколи з такою не стикався і не знаю який там захист. Дякую.

Доброго дня всім.
Цікавить конфігурація BAS Service Desk.
Дякую

Добрый вечер. Помогите пож-та решить проблему. Все делаю как обычно, но постоянно ошибка, и ничего не загружается

Проблема с обработкой - Обмен с системой клиент банк 2.1. (версия 2.1.1) банк Аваль, формат загрузки csv

При импорте стала появляться вот такая ошибка - Ошибка импорта: {ВнешняяОбработка.iBank2.МодульОбъекта(293)}: Индекс находится за границами массива

1С:Предприятие 8.3 (8.3.18.1334) Business automation software for accounting, edition 2.1 (2.1.20.3)

Прошу конфигурацию BAS Громадське харчування. Заранее спасибо

имя файла CSV латиница и до 8-и символов?

Доброго дня всім!. Потрібка конфігурація "ИНАГРО: Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства для України". Бажано з таблеткою. Ніколи з такою не стикався і не знаю який там захист. Дякую.
таблетка там нажаль не допоможе

Назад
Сверху