1С: Предприятие запросы для Украины - просим только здесь !!! 2 часть

• Автор темы Автор темы admin
  • Дата начала Дата начала
Какая именно точно у вас установлена версия ПРОФ?

Ви багато документів вже створили з моменту поновлення з 27 на 28 версію ПРОФ?
Якщо ні, тоді як варіант - з резервної копії яку ви мали зробити перед поновленням з 27 на 28 версію - перевести її 27 поновленням на КОРП, а вже після цього поновити готову КОРП на 28 версію

я зрозумів. У мене вона пуста... я деякі довідники конвертацією перекинув... мені б тільки би цей файл отримати)

Ви багато документів вже створили з моменту поновлення з 27 на 28 версію ПРОФ?
Якщо ні, тоді як варіант - з резервної копії яку ви мали зробити перед поновленням з 27 на 28 версію - перевести її 27 поновленням на КОРП, а вже після цього поновити готову КОРП на 28 версію

Доречі, перехід з ПРОФ на КОРП відбувається реліз в реліз, тобто з 28 на 28, як в моєму випадку.

Доречі, перехід з ПРОФ на КОРП відбувається реліз в реліз, тобто з 28 на 28, як в моєму випадку.

Це я знаю. Але тут відсутнє поновлення для переходу по 28 версії, тому як варіант запропонував 27

У кого есть обновление BAS for AGRO 2.1.35.1? поделитесь

А можна останнє нове поновлення 1С 7.7 до ПУБ України ?

Добрый день!
Ищу конфигурацию: "BAS Управління автотранспортом. Стандарт"
Если у кого есть, поделитесь, пожалуйста: paf@ukr.net
Заранее благодарю!

Добрый день!
Ищу конфигурацию: "BAS Управління автотранспортом. Стандарт"
Если у кого есть, поделитесь, пожалуйста: paf@ukr.net
Заранее благодарю!

Надеюсь вы ключи защиты также имеете к даной конфигурации? Без них, вы эту конфигурацию использовать не сможете

Надеюсь вы ключи защиты также имеете к даной конфигурации? Без них, вы эту конфигурацию использовать не сможете

Спасибо за коментарий. Не знал, что на эту конфигурацию нужны ключи защиты, без которых она работать не сможет :-(
А существует, эта конфигурация отученная?

Доброго дня всім. Поділіться, будь ласка, останньою версією звіту РегламентированныйОтчетРасчетДоходовИЕСВФизЛиц с выгрузкой в xml для BAS Бухгалтерія Prof, та потрібен звіт по залишкам відпусток працівників.
можна на почту: gerasimovm@ukr.net
або в темі) Дякую!

Працюючий звіт з ЄСВ та ПДФО для Бухгалтерия для Украины, редакция 1.2. (1.2.51.Cobra5) існує? Поділіться, будь ласка! Не можу по ряду причин оновлювати прогу

Доброго дня.
Новая форма декларации по НДС (с октября) для 1С 8.3 для Украины существует в каком-нибудь виде (обновление, регламентированный отчет ...)?

Хто має оновлену вигрузку оптом для 1С 7.7 ПН з новими формами податкових ?

такой вариант подойдет?
1c77: Бухгалтерия + Торговля + Склад + Зарплата + Кадры для Украины, Версия 7.70.102 от 21.10.2024
Распакованное обновление с файлом .md и отчетностью ->
У Вас недостаточно прав для просмотра ссылок. Войдите или зарегистрируйтесь.

Конфигурация .md ->
У Вас недостаточно прав для просмотра ссылок. Войдите или зарегистрируйтесь.

Люди добрые, помогите, пожалуйста.
Нужен внешний отчет Декларации по НДС ноябрь 2024 для управления торговый предприятием 1.2 (бухгалетерия) для Украины
Помогите, пожалуйста

Добрий день, Поділиться будь ласка - зовнішній звіт "Декларація по ПДВ" від 07.11.2024 для конфігурація " BAS Бухгалтерія ПРОФ ". Дякую

Назад
Сверху