1С: Предприятие запросы для Украины - просим только здесь !!! 2 часть

• Автор темы Автор темы admin
  • Дата начала Дата начала
Доброго времени.
Подскажите возможно кто-то сталкивался с новым зверем для Розницы - конфигурация "ПРОДавай" ??
Если есть у кого - поделитесь пож cfником или демкой! Интересно что это за решение и как оно реализовано - на BAS или какое-то гибридное на стыке платформ?..

7019829,

доброго дня вам с 1с77 выгружать или загружать в медок надо ? Счета или акты ?

Есть ли отчет 4ДФ с выгрузкой помесячный для 1С Бухгалтерии 7.7 Комплексная ?

Здравствуйте!
Скажите, пожалуйста, кто может поделиться таким функционалом для ЗиКа?
Продублируйте, пожалуйста, еще раз эту ссылку. Не работает. Спасибо.

Прошу.
У Вас недостаточно прав для просмотра ссылок. Войдите или зарегистрируйтесь.

Для остальных - напоминание. Применяется только для конфигурации "Бухучет для Украины". Для ПУБ - можно попробовать, не проверял.

Работа.

1. Скопируйте в папку .ExtForms 3 присланных файла:
ЕСВ+1ДФ.ert ;
_1df_2021.ert;
_esvdod4_2021.ert .

2. В файл Rplist добавьте строку
_ЕСВ+1ДФ.ert ; ПДФО за месяц (Выгрузка в XML,версия 10) 15-02-2025
Отчет этот при работе вызывает еще 2:
_1df_2021.ert
_esvdod4_2021.ert

Добрый день, большая просьба поделиться обработкой для перевода базы с BAS Prof на BAS Corp, благодарю!

Треба знати версію Проф конфігурації і вже під неї шукати поновлення для переводу на Корп версію

Треба знати версію Проф конфігурації і вже під неї шукати поновлення для переводу на Корп версію

Дякую, версія Проф - остання (2.1.29.3)... Не підкажете, такі оновлення для переводу Проф на Корп є на кожну версію (реліз Проф), чи періодично випускаються?

Наскільки я бачив, то були періодичні. Я оновлював Проф версію на Корп. Але то були більш ранні версії, здається 25 чи 26

Добрый день. просьба, поделиться Обновлением перехода с базовой на 1c83: BAS Бухгалтерия Prof, Версия 2.1.28.3 . благодарна заранее

Чомусь тут зникли повідомлення та посилання за вчора...

Чомусь тут зникли повідомлення та посилання за вчора...

Цей сайт, щось останніх 2 місяці почав падати, то доступ втрачається, то ще якесь лихо.. А пропали файли і повідомлення тому, що вчора сайт знову впав, його відновили з бекапу, який не включав поточні повідомлення і посилання. Я вчора встиг скачати оновлення перехід з ПРОФ на КОРП, але воно на робочому компі.

Добрый день. просьба, поделиться Обновлением перехода с базовой на 1c83: BAS Бухгалтерия Prof, Версия 2.1.28.3 . благодарна заранее

Оновлення КОРП з можливістю переходу з ПРОФ є не на кожну конфігурацію,
Останне оновлення с такою можливістю, що я знаходила, було на 26-ту версію ПРОФ - це оновлення на 26-ту версію КОРП в архіві, де розмір файла вищий за 34 Мб

Цей сайт, щось останніх 2 місяці почав падати, то доступ втрачається, то ще якесь лихо.. А пропали файли і повідомлення тому, що вчора сайт знову впав, його відновили з бекапу, який не включав поточні повідомлення і посилання. Я вчора встиг скачати оновлення перехід з ПРОФ на КОРП, але воно на робочому компі.

Я також скачала вчора оновлення, що тут викладали, але те оновлення воно було на 29-ту версію КОРП з 28-й версії також КОРП

Последнее редактирование:
Добрий день, прошу допомогти знайти оновлення 1С Бухгалтерія для України з версії 1.2.36.1 на 1.2.36.2, бо треба оновити дуже стару дороблену базу, а в архиві на цьому етапіі (між 1.2.36.1 та 1.2.37.1 є розрив у ланці оновлень (1.2.37.1 йде на 1.2.36.2, і немає цього оновлення на 1.2.36.2), дуже дякую!

Добрий день, прошу допомогти знайти оновлення 1С Бухгалтерія для України з версії 1.2.36.1 на 1.2.36.2, бо треба оновити дуже стару дороблену базу, а в архиві на цьому етапіі (між 1.2.36.1 та 1.2.37.1 є розрив у ланці оновлень (1.2.37.1 йде на 1.2.36.2, і немає цього оновлення на 1.2.36.2), дуже дякую!

не уважно дивились..))
В "вічному архіві" є те що ви просите.

не уважно дивились..))
В "вічному архіві" є те що ви просите.

Нажаль, оновлення 1.2.36.2 там є тільки для базової версії, а мені треба не на базову...
Цікаво, чи можливо перевести з не базової версії на базову?)) (знаю, що навпаки можна)

sukhenkom
"Бухгалтерия для Украины", релиз 1.2.36.2 от 01.04.2016

Дякую, але це не оновлення, а встановлення нової бази - пробувала після встановлення цієї бази порівняти-об'єднати її з доробленою 1.2.36.1, але, нажаль, в такому випадку стандартна конфігурація просто не бачить доробок з конфігурації, яка дана для порівняння-об'єднання, тож це не варіант:(
А саме файли оновлення на 1.2.36.2 з форуму вже не знаходяться на турбобіт, і в архіві воно пропущене(

Назад
Сверху