1С: Предприятие запросы для Украины - просим только здесь !!! 2 часть

• Автор темы Автор темы admin
  • Дата начала Дата начала
Потрібна платформа 1с 8.3.6 або нижчий реліз. Хто має , поділіться. Якщо можна посилання або особисті

Те, що вишукаєте і просите - досить стара версія платформи. Маю в наявності 8.3.6.182 (мобільна), 8.3.6.2299 і 8.3.7 (repack). Якщо цікаво - то можу вислати.

Прохання викласти оновлення: Управління виробничим підприємством для України 1.3.88.2

Вийшло оновлення до Конфігурація "BAS Управління торгівлею, редакція 3.5" реліз № 3.5.15.3
Може хтось викласти дане оновлення тут?
Дякую))

Вийшло оновлення до Конфігурація "BAS Управління торгівлею, редакція 3.5" реліз № 3.5.15.3
Може хтось викласти дане оновлення тут?
Дякую))
Конфігурація "BAS Управління торгівлею, редакція 3.5" реліз №
У Вас недостаточно прав для просмотра ссылок. Войдите или зарегистрируйтесь.

1С:Предприятие 7.7
Регламентированные отчеты
Конфигурация "Бухгалтерский учет для Украины"
Конфигурация "Производство+Услуги+Бухгалтерия для Украины".

Релиз I квартал 2025 (2) от 23 апреля 2025 г.

Шукаю!!!

Добрий день! Шукаю обробку перенумерації документів для BAS Бухгалтерія КОРП.

Добрый день.
Разыскивается конфигурация "BAS Медицина / Business automation software for Medicine" (cf, dt, demo).

Добрий .. є в когось нова форма ТТН для УТП ?
Дякую

Доброго дня! Для 7.7 есть у кого Месячный Регламентированный отчет Расчет доходов и единого взноса физлиц c выгрузкой в формате XML и новая ТТН?

1С:Предприятие 7.7
Регламентированные отчеты
Конфигурация "Бухгалтерский учет для Украины"
Конфигурация "Производство+Услуги+Бухгалтерия для Украины".

Релиз I квартал 2025 (2) от 23 апреля 2025 г.

Шукаю!!!

Шукаю обробку для перенумерації документів (відновлення послідовності номерів документів) для 1С 7.7 Бухгалтерія.
Буду вдячний, якщо хтось поділиться нею.
Дякую))

Шукаю обробку для перенумерації документів (відновлення послідовності номерів документів) для 1С 7.7 Бухгалтерія.
Дякую))

ДОбрий день,
Шукаю
Вивантаження об'єднаної звітності ''Форма 4ДФ та ЄСВ'' місячної
Для комплексної конфігурації 1С7.7 "Бухгалтерія+Торговля+Склад+Зарплата+Кадри для Украины"
Буду вдячний

Добрий день. Ссилка на скачування Зовнішнього звіту місячної обїєднаної звітності ЄСВ з ДФ для BAS Бухгалтерія для України не працює вже. Можете, будь ласка, викласти ще раз?

Добрий день. Ссилка на скачування Зовнішнього звіту місячної обїєднаної звітності ЄСВ з ДФ для BAS Бухгалтерія для України не працює вже. Можете, будь ласка, викласти ще раз?

Вийшов реліз конфігурації Конфігурація "BAS Управління торговим підприємством" від 08/05/2025 р.
Чи може хтось викласти дану конфігурацію тут?

Дякую))

Дякую))

Вийшов реліз конфігурації Конфігурація "BAS Управління торговим підприємством" від 08/05/2025 р.
Чи може хтось викласти дану конфігурацію тут?

Дякую))

Добрый день. Поделитесь пож-та обработкой Месячной отчетности по ЕСВ с выгрузкой хмл для ВАS бухгалтерия

Назад
Сверху