1С: Предприятие запросы для Украины - просим только здесь !!! 2 часть

• Автор темы Автор темы admin
  • Дата начала Дата начала
BAS Облік в ОСББ та керуючих компаніях

У кого есть, поделитесь пожалуйста- BAS Облік в ОСББ та керуючих компаніях
pikin@meta.ua

У кого есть, поделитесь пожалуйста- BAS Облік в ОСББ та керуючих компаніях
pikin@meta.ua

Дана конфігурація з захистом. Без ключа захисту вона навіть не запуститься у вас.
Мені самому цікава дана конфігурація, але на жаль я не маю даного ключа захисту. А "ломаних" версій не має..

Чи може хтось поділитися зовнішньою обробкою для BAS Бухгалтерія КОРП "Місячний Регламентований звіт Розрахунок доходів і єдиного внеску фіз.осіб з вигрузкою в форматі XML ?
Дякую))

А може у вас есть не ломаная сонфигурация? Если есть, сбросте пожалуйста. Спасибо.

Конфігурація "BAS Управління холдингом" ред. 2.0.31.1
Є у когось можливість тут викласти дану конфігурацію?

Дякую))

Вітаю! В когось є оновлення для Business automation software for accounting, edition 2.1 + FlyDoc 1.1.3.19 (2.1.29.4) ? Буду вдячний!

Нужна BAS Медицина Поликлиника со сломанной защитой.
СПС

Вітаю!
20/05/2026 р. вийшло оновлення
Конфігурація "BAS Управління торговим підприємством" ред.1.2.80.1
Може хтось викласти тут дане оновлення?

Дякую))

Поделитесь, пожалуйста, у кого есть доработка загрузки курсов валют для Украины для 1c Bas Корп.

Вітаю! Шукаю оновлення для переходу з BAS Бухгалтерія Проф 2.1.33.4 на таку саму версію Корп. Дякую

Добрий день. А є конфігурації для підприємств-орендодавців?

Добрий день. А є конфігурації для підприємств-орендодавців?

Не видел, чтобы здесь или на дружественных форумах, выкладывали бы конфу
"BAS Оренда та управління нерухомістю"(Business Automation Software for Rent and management of real estate)

Велике дякую за конфігурацію для підприємств-орендодавців. А є така ж, тільки ПРОФ, а не КОРП? Бо, якщо переходити, то в мене конфігурація Бухгалтерія ПРОФ.

1c83: BAS Аренда и управление недвижимостью КОРП, Версия 2.1.25.1

Доброго дня. Поделитесь пожалуйста таблеткой от жадности на конфигурацию: 1c83: BAS Аренда и управление недвижимостью КОРП, Версия 2.1.25.1

Доброго дня. Поделитесь пожалуйста таблеткой от жадности на конфигурацию: 1c83: BAS Аренда и управление недвижимостью КОРП, Версия 2.1.25.1

Увы..нет такой..Только взлом (отключение модулей защиты). Работа долгая, кропотливая и дорогая

Назад
Сверху