Смотрите видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт в качестве веб-приложения на домашнем экране.
Примечание: Эта возможность может быть недоступна в некоторых браузерах.
Встановив з сайту УТП 1.2.65.1 .dt . В документах при натисканні "Ввести на основании" скорочене меню. Наприклад в замовленні покупця замість 18 документів видає тільки 3 документа (заказ поставщику, подія та рахунок покупцю). З документів продажу, на їх основі, не можна створити податкову, немає такого пункту ні в одному документі продажу. Підкажіть, хто знає, що та де змінити в настройках конфігурації, щоб розширити кількість документів при натисканні "Ввести на основании".
Подскажите пожалуйста, после установки версии BAS 2.1.17.3 стало вываливаться окно с уведомлением "Реєстрація конфігурації у центрі ліцензування не виконана". Как решить такую проблемку?
Подскажите пожалуйста, после установки версии BAS 2.1.17.3 стало вываливаться окно с уведомлением "Реєстрація конфігурації у центрі ліцензування не виконана". Как решить такую проблемку?
Вообще то уже было разъяснение:Добрий день. Чи є вже в когось нова форма пн , яка діє з 01.03.2022 для УТП?
Доброго дня! Хочу скачать Бас КОРП. Підкажіть чайнику з чого починати. На компі ще немає жодної 1С платформи. Читала, що спочатку потрібно встановити платформу БАФ, але пишуть, що вона просить ліцензію. Хтось може детально розписати , покроково що за чим встановлюти/качати на комп? Наперед щиро дякую!
Не обов"язково BAF. Можна скачати любу репак-версію платформи версії 8.3.18, встановити її, а потім розгорнути базу 1С. Можете написати мені свій номер телефону в особисті повідомлення, розкажу детально як все зробити..
Дякую за підказку! Розібралась! Встановила!
Але не можу зрозуміти де зімнити параметр мови самої платформи . При запуску пише "Мова інтерфейсу платформи ("ru_RU") не співпадає з мовою інтерфейсу користувача ("uk")!
Для коректної роботи рекомендується встановлювати однакові мови!
Запустити платформу з необхідною мовою інтерфейсу можна за допомогою параметру запуску "/L uk" (або "/L ru")."[/QUO
Редагування інформаційної бази - Додаткові параметри запуску - прописати /L uk і зберегти
После обновления 1c83: BAS Бухгалтерия Prof, Версия 2.1.18.2 от 15.04.2022 программа начала выбрасывать такое сообщение "Регистрация конфигурации в центре лицензирования не выполнена". Как от этого избавиться? Спасибо!