Особливості оновлення 1с

УКР Вітаю вас. В мене питання такого типу: наприклад в мене є встановлювач конфігурації «Бухгалтерія для України» версії 1.2.2.1 та всі її оновлення до версії 1.2.5.3 (це останнє оновлення на даний момент). Чи будуть рівносильні наступні дії: оновлення версії 1.2.2.1 відразу до версії 1.2.5.3, чи поступове оновлення вихідної 1.2.2.1 за допомогою проміжних оновлень до версії 1.2.5.3?
_____________________________________________________________________________________________________________________________
РОС Приветствую вас. У меня вопрос такого типа: например у меня есть установщик конфигурации «Бухгалтерия для Украины» версии 1.2.2.1 и все ее обновления до версии 1.2.5.3 (это последнее обновление на данный момент). Будут ли равносильны следующие действия: обновление версии 1.2.2.1 сразу до версии 1.2.5.3, или постепенное обновление исходной 1.2.2.1 с помощью промежуточных обновлений до версии 1.2.5.3?

Петро Трясило, только последовательно нужно устанавливать обновы...иначе никак...

программисты рекомендуют пошаговое обновление. а где вы скачали обновления ? у меня версия 1.2.4.3, а дальше не могу найти. подскажите пожалуйста где скачать

если у вас платформа 8.2 есть нюансы
Так 8.2. Які саме?

программисты рекомендуют пошаговое обновление. а где вы скачали обновления ? у меня версия 1.2.4.3, а дальше не могу найти. подскажите пожалуйста где скачать

http://www.nado.in/showpost.php?p=5533&postcount=142

Якщо у вас типова конфігурація - то однозначно поновлюйте поступово. Тільки не забудьте після кожного поновлення запускати 1С, щоб заповнювались довідники і поновлювалась константа "Версия...". Якщо вас цікавлять нюанси - шукайте відео Гилева "Професиональное программирование 1с 8", де дуже детально про це розповідається. Або знайдіть спеціаліста, який вам це зробить.

Назад
Сверху