Клиент-банк kb_v1.3.4

• Автор темы Автор темы reaf
  • Дата начала Дата начала
Доброго дня!

Хто може допомогти з обработками для 1с82 УТП для банка АТ "УКРСИББАНК" МФО 351005
Скиньте будь ласка на Mushka0411@i.ua Дуже, дуже потрібно
Заздалегіть дякую
Друзі , що немає нівкого для УкрСиббанку обробки в csv ? Ну будь ласочка поділіться, ну дуже потрібна. для 1с 8.3.7.1949 УТП 1.2.37.2

У когось є щось для ОТП банку? Імпорт/експорт виписок і платіжних доручень. Готовий заплатити за готове рішення, буха 8,2. Nineatwork@gmail.com

хто має Кб версії 135 під Бух СГ для Укр?

З.І. Маю трохи різних форматів обміну, готовий помінятись )
З.І.І. Для тих, хто не в курсі - стандартна обробка Кб від Абі працює лише з типовими конфами, тому для сг її потрібно допилювати

З.І.І. Для тих, хто не в курсі - стандартна обробка Кб від Абі працює лише з типовими конфами, тому для сг її потрібно допилювати
Конфа від ІнАгро? Можу вислати особистим повідомленням

так, ід інагро.
був би дуже вдячний )

Якщо можна, вишліть мені, буду дуже вдячний

Будь ласка і мені, якщо можна

Краще підскажіть іншим нужденним, де потрібно змінити одне єдине слово ))

Доброго вечора

Конфа від ІнАгро? Можу вислати особистим повідомленням

Можете поділитись, дуже потрібно, буду вдячний

Скиньте пожалуйста если есть обработка для Укрексим банк 1С 8,3 Бухгалтерия для Украины
svd-58@yandex.ru

если еще и инструкция будет, то вообще хорошо.
Спасибо заранее всем кто откинется

какие то нашел, запустил обработчик пытаюсь выбрать нужный банк и получаю в ответ (Ошибка открытия обработки C:\KB8\iBank2.epf)

Последнее редактирование:
Поделитесь пожалуйста инструкциями и обработкой 1С: 8.3 УПП для Укргазбанка.
Заранее благодарность всем, кто откликнется
kazioc@i.ua

Вельмишановне панство допоможіть, будь ласка, з обробкою КБ Укрсиббанку МФО 351005. Бух облік в Україні 1с7.7. laguna7@meta.ua

Добрый день!
Нужна обработка для ПУМБ
Те что в архиве не работают. Перебрал все обработки, но ничего не подошло((
Если у кого-то есть выручите, пожалуйста!

По поводу обработки ПУМБ..Или может есть совет? Или может нужен специальный бубен?
Помогите, пожалуйста

Помогите пожалуйста с Укрсоц для 8.2 Yalyzhko@ukr.net

Помогите пожалуйста с Укрсоц для 8.2 Yalyzhko@ukr.net

Помогите пожалуйста с обработкой для банка Глобус (мфо 380526) для 1с 8 Бухгалтерия для Украины. easy.zvit@ukr.net

Люди, будь ласка, навчіть мене експортувати виписки з клієнтбанку IFOBS Кредобанк, будь ласка...

Ищу и прошу обработку для Кредобанка клиент IFobs (умеет выгружать в *.dbf, *.xml, *.xls, *.bol(?) и просто пишет "текстовый файл", но на самом деле розширение bat. нужно в 1с 8.3 П 1.2. Заранее земной поклон.

Назад
Сверху