Кадровик. Трудове право і управління персоналом

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

titarenk88

New member
Реакции
0
В кого є випуски даного журналу прошу скидати до теми!!!
№ 2_2011

В кого є випуски даного журналу «Кадровик. Трудове право і управління персоналом» за 2012 рік. Буду дуже вдячний.

Поддерживаю просьбу!!! Если есть возможность, пож-ста, выложите любые журналы по Кадрам в Украине! Заранее спасибо!

Потрапили і мені в руки деякі випуски кадровикаю признаюсь чесноЖ сканувати мені набридлоб тому, починаючи з 61 сторінки, зробила фото, але через це розмір файлу вийшов завеликий. викладаю поки один номер. якщо влаштовує якість, можу зробити ще кілька. якщо хтось може підказати, як зменшувати файли, буду вдячна

Кадровик №1 2011

Ссылочку поправьте!

Потрапили і мені в руки деякі випуски кадровикаю признаюсь чесноЖ сканувати мені набридлоб тому, починаючи з 61 сторінки, зробила фото, але через це розмір файлу вийшов завеликий. викладаю поки один номер. якщо влаштовує якість, можу зробити ще кілька. якщо хтось може підказати, як зменшувати файли, буду вдячна

Дайте знати, коли можна очікувати на інші випуски. Щодо викладеного файлу, то якість нормальна, а розмір не має особливого значення. Люди будуть вдячні за будь-яку інформацію:)

ще один, мабуть, завтра виставлю, а інші вже наступного тижня

Большое спасибо всем, кто имеет возможность выставлять бухг. литературу!!!! вы для нас как ангелы-хранители! Спасибо!

Вы на всех ссылках написали чтобы Вам скинули журналы в личку. Как Вы думаете больше делать нечего как сидеть выбирать весь архив и скидывать.Я просто поражаюсь такими просьбами, отслеживайте выпуск литературы.

Добрый день, у кого есть выложите номера за 2012, есть только № 1,2. спасибо.

Для FRUKTIK. Еще раз , пожалуйста, журнал № 2 за 2009 год. Обе ссылки не работают. Спасибо

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху