Кадровик. Трудове право і управління персоналом

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
А як Ви дивитесь на те, щоб скинутись грошима і придбати Кадровик01 в електронному вигляді за 2012 рік, а потім тим, хто скидався розіслати ці номери?

Наверное, в открытом доступе такие вещи лучше не писать. Я думаю и для этого тоже создали закрытую тему, чтоб входить только тем. кто знает пароль. Но она пропала после сбоя. Я, например, согласна. Только как это организовать? Может admin что-то сможет подсказать?

АлександрОД, припустимо за 1 номер 2013 відгукнолося 10 користувачів, отже 10 осіб і передплачують. Якщо ж відгукнолося менше людей і вони не згодні платити більше ніж вони здатні витрати - нічого й проплачують поки неназбирається необхідна сума.

АлександрОД, припустимо за 1 номер 2013 відгукнолося 10 користувачів, отже 10 осіб і передплачують. Якщо ж відгукнолося менше людей і вони не згодні платити більше ніж вони здатні витрати - нічого й проплачують поки неназбирається необхідна сума.

а хто і як це буде робити?

АлександрОД, от цього я не скажу... напевно хтось із більшою кількістю повідомлень, до кого буде більша довіра?

сміх та й годі :) тут всі, хто не хоче платити свої гроші за користування інфрмацією, а ви кажете довіра :)) кому в інтернеті можна довіряти?

це тільки якщо адмін схоче цим займатись, то тільки в такому випадку є якийсь сенс зачинати якісь дебати, а так нема чого воду колихати

АлександрОД, якщо не буде бажаючих, той не буде й приводу щоб комусь не довіряти. А якщо будуть, то вважаю потрібно дійсно відкрити нову тему і вже там публікувати статистику по кількості бажаючих придбати той чи інший номер. А довіра ... чужі ніколи не зрадять.
Припустимо що для пересічного українця 10 грн. ? Тому я вважаю, що можна ризикнути. Хоча б хотілося щоб за відповідав адміністратор або модератор даного форуму. Але це вже на їхній розсуд.

Я можу сам придбати всі номери Кадровик01 в електронному вигляді за 2012 рік. Це буде мені коштувати майже 1000 грн.
Але це дещо накладно.
Якщо назбирається бажаючих 10-12 чоловік, то було б непогано.
Хто в долі?
Для гарантії можу засканувати і викласти Бібліотеку кадровика:
№1 2013 «Переведення. Звільнення у зв’язку з переведенням. Зміна істотних умов праці».

Ось один із них вже виклав:
Бібліотека кадровика №6 2012 "Прийняття на роботу"
http://www.ex.ua/view_storage/398359626990

Последнее редактирование:
Целиком поддерживаю. Можно и другие журналы.

я думаю, что сначала нужно собрать желающих, а потом уже говорить о приобретении журналов, а так одна дискуссия и ничего больше :(

Юрий, если действительно затраты составят 10-15 грн., то я буду в этой десятке. Напишите мне на filonenko-marina@mail.ru куда перечислить деньги и думаю потом Вы мне на этот же эл.адрес пришлете сборку номеров. Таким же образом можно решить подписку и на 2013г. Журнал очень необходим, а еще было бы неплохо коллективно решить приобретение Библиотеки кадровика (это я так думаю расширенные спецвыпуски).

Юрий, если действительно затраты составят 10-15 грн., то я буду в этой десятке. Напишите мне на filonenko-marina@mail.ru куда перечислить деньги и думаю потом Вы мне на этот же эл.адрес пришлете сборку номеров. Таким же образом можно решить подписку и на 2013г. Журнал очень необходим, а еще было бы неплохо коллективно решить приобретение Библиотеки кадровика (это я так думаю расширенные спецвыпуски).

По простому арифметическому действию, если будет 10 желающих, то расходы будут в 10 раз больше, но никак не 10-15 гривен

от количества желающих будет зависеть сумма отдельного платежа

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху