Внешние отчёты, обработки 1с 7.7

• Автор темы Автор темы Hantinka
  • Дата начала Дата начала
Добрый день. Пожалуйста, поделитесь формой ттн 2022-2023 для 1с 7.7 Бухгалтерский учет для Украины
Или если можно с документом =( , заранее большое спасибо nazarfox@gmail.com

Уважаемые коллеги! Кто может поделиться внешним отчётом "Акт сверки" для Бухгалтерии v7.7? Отправившему мне на почту vahmurka2004@ukr.net буду очень признателен.

Уважаемые коллеги! Кто может поделиться внешним отчётом "Акт сверки" для Бухгалтерии v7.7? Отправившему мне на почту vahmurka2004@ukr.net буду очень признателен.
Акт звірки для конфігурації "Бухгалтерський облік для України" 1C 7.7 .
Скачати : https://files.dp.ua/ua/cvMx526

Добрый день! Прошу, поделитесь обработкой для групповой выгрузки налоговых из "Бухгалтерского учета для Украины", чтобы потом можно было загрузить в Медок. Моя почта svetlana.zagorodnyaya@gmail.com

Добрый день! Прошу, поделитесь обработкой для групповой выгрузки налоговых из "Бухгалтерского учета для Украины", чтобы потом можно было загрузить в Медок. Моя почта svetlana.zagorodnyaya@gmail.com

Вам потрібна Медова стиковка. А вона платна і ліцензії генеруються під конкретне ЄДРПОУ фірми або ФОПа

TН 2023-2024 для 1с 7.7

Добрий день. Поділіться будь-ласка формою (зовнішньою обробкою) TTН 2023-2024 для 1с 7.7 Бухгалтерський облік для України
Наперед вдячний, mooks@ukr.net

Добрий день! Може хтось скинути обробку для надсилання повідомлень з 1С 7.7 в viber

доброго дня. 1 С 7.7 потрібно вимкнути ключ захисту домашнього комп'ютера. Може хтось допомогти?

Кто может поделиться внешним отчётом "Акт сверки" для Бухгалтерии v7.7?

Всім привіт. Потрібен зовнішний звіт акт звірки для 1с 7.7 Бухгалтерія безкоштовно. Буду дуже вдячний за лінк завантаження або на пошту sproba8@ukr.net

Последнее редактирование:
Всім привіт. Потрібен зовнішний звіт акт звірки для 1с 7.7 Бухгалтерія. Буду дуже вдячний за лінк завантаження або на пошту sproba8@ukr.net

Доброго дня.
Є акт звірки українською мовою з можливістю вивантаження у XML файл (потім можна завантажити у Медок).
Звертайтеся в особисті.

Доброго дня.
Поділіться в кого є, зробіть посилання на якийсь ресурc -
об'єднаний звіт єсв 1df для 1С підприємство 7.7

Буду дуже вдячний за допомогу

Доброго дня.
Поділіться в кого є, зробіть посилання на якийсь ресурc -
об'єднаний звіт єсв 1df для 1С підприємство 7.7

Буду дуже вдячний за допомогу

Є об'єднана звітність для 1С:Бухгалтерський облік 7.7 з можливістю вигрузки додатків 1, 4, 5 у XML. Звертайтеся особисто.

Доброго дня! може хтось поділиться обробкою для 7.7,Основні засоби та НМА Інвентаризаційний опис

Добрий день! будь ласка, поділісься загрузкою прибуткових накладних з екселя.

Добрий день. Поділіться будь-ласка формою (зовнішньою обробкою) TTН 2023-2024 для 1с 7.7 Бухгалтерський облік для України
Наперед вдячний, beltexbaza@gmail.com

Назад
Сверху