Внешние отчёты, обработки 1с 7.7

• Автор темы Автор темы Hantinka
  • Дата начала Дата начала
Добрый день. Пожалуйста, поделитесь формой ттн 2022-2023 для 1с 7.7 Бухгалтерский учет для Украины
Или если можно с документом =( , заранее большое спасибо nazarfox@gmail.com

Уважаемые коллеги! Кто может поделиться внешним отчётом "Акт сверки" для Бухгалтерии v7.7? Отправившему мне на почту vahmurka2004@ukr.net буду очень признателен.

Уважаемые коллеги! Кто может поделиться внешним отчётом "Акт сверки" для Бухгалтерии v7.7? Отправившему мне на почту vahmurka2004@ukr.net буду очень признателен.
Акт звірки для конфігурації "Бухгалтерський облік для України" 1C 7.7 .
Скачати : https://files.dp.ua/ua/cvMx526

Добрый день! Прошу, поделитесь обработкой для групповой выгрузки налоговых из "Бухгалтерского учета для Украины", чтобы потом можно было загрузить в Медок. Моя почта svetlana.zagorodnyaya@gmail.com

Добрый день! Прошу, поделитесь обработкой для групповой выгрузки налоговых из "Бухгалтерского учета для Украины", чтобы потом можно было загрузить в Медок. Моя почта svetlana.zagorodnyaya@gmail.com

Вам потрібна Медова стиковка. А вона платна і ліцензії генеруються під конкретне ЄДРПОУ фірми або ФОПа

TН 2023-2024 для 1с 7.7

Добрий день. Поділіться будь-ласка формою (зовнішньою обробкою) TTН 2023-2024 для 1с 7.7 Бухгалтерський облік для України
Наперед вдячний, mooks@ukr.net

Добрий день! Може хтось скинути обробку для надсилання повідомлень з 1С 7.7 в viber

доброго дня. 1 С 7.7 потрібно вимкнути ключ захисту домашнього комп'ютера. Може хтось допомогти?

Кто может поделиться внешним отчётом "Акт сверки" для Бухгалтерии v7.7?

Доброго дня! У кого є друкована форма ТТН 2024 для 7.7? Буду вдячний якщо поділитесь! tekilakaktys@gmail.com

Всім привіт. Потрібен зовнішний звіт акт звірки для 1с 7.7 Бухгалтерія безкоштовно. Буду дуже вдячний за лінк завантаження або на пошту sproba8@ukr.net

Последнее редактирование:
Всім привіт. Потрібен зовнішний звіт акт звірки для 1с 7.7 Бухгалтерія. Буду дуже вдячний за лінк завантаження або на пошту sproba8@ukr.net

Доброго дня.
Є акт звірки українською мовою з можливістю вивантаження у XML файл (потім можна завантажити у Медок).
Звертайтеся в особисті.

Доброго дня.
Поділіться в кого є, зробіть посилання на якийсь ресурc -
об'єднаний звіт єсв 1df для 1С підприємство 7.7

Буду дуже вдячний за допомогу

Доброго дня.
Поділіться в кого є, зробіть посилання на якийсь ресурc -
об'єднаний звіт єсв 1df для 1С підприємство 7.7

Буду дуже вдячний за допомогу

Є об'єднана звітність для 1С:Бухгалтерський облік 7.7 з можливістю вигрузки додатків 1, 4, 5 у XML. Звертайтеся особисто.

Доброго дня! може хтось поділиться обробкою для 7.7,Основні засоби та НМА Інвентаризаційний опис

Добрий день! будь ласка, поділісься загрузкою прибуткових накладних з екселя.

Добрий день. Поділіться будь-ласка формою (зовнішньою обробкою) TTН 2023-2024 для 1с 7.7 Бухгалтерський облік для України
Наперед вдячний, beltexbaza@gmail.com

Назад
Сверху