Смотрите видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт в качестве веб-приложения на домашнем экране.
Примечание: Эта возможность может быть недоступна в некоторых браузерах.
Я не воїн, я бухгалтер. І я російськомовна, моя родина -Донбас. Але не можу бути осторонь, не можу брехати сама собі що це не війна. Це війна. Росія воює з Україною. Й бойкот товарів окупанта це мій малесенький, але вклад у ПЕРЕМОГУ.---Цитата (сообщение от Мичман Харитонов)---
бАйкот так бАйкот...
а что вместо? Достойные альтернативы есть?
P.S. GMS Office Tools и Grossbee видел, вообще не то.
---Конец цитаты---
Є непоганий варіант - продукти компанії Інтелект-Сервіс. Працював в ИС-ПРО певний час і особливих зауважень не мав. Єдина проблема - система є сируватою без доопрацювання під конкретні вимоги користувача.
А взагалі - тему потрібно закривати. Патріотизм потрібно проявляти не на форумі.
У зв'язку з тим, що цей сайт не підтримує вільні думки та вільне слово, тім більше що ці слова ні в якому разі не були образливими для пересічного росіянина, я не можу подалі підтримувати цей сайт своїми постами. Це моя громадянська позиція. І мені не зрозуміло чому треба видаляти розмову форумчан, яка не має лайок, не ображає нікого собисто.
Я не воїн, я бухгалтер. І я російськомовна, моя родина -Донбас. Але не можу бути осторонь, не можу брехати сама собі що це не війна. Це війна. Росія воює з Україною. Й бойкот товарів окупанта це мій малесенький, але вклад у ПЕРЕМОГУ.
Тому бувайте шановні та не ображайтеся. Пишіть на адресу ylia2003@ukr.net
А можно выложить не архивированный №9? Не получается обновить винрар(((
А можно выложить не архивированный №6,№7,№8? Не получается обновить винрар(((