Журнал "Баланс Библиотека"

• Автор темы Автор темы admin
  • Дата начала Дата начала
У зв'язку з тим, що цей сайт не підтримує вільні думки та вільне слово, тім більше що ці слова ні в якому разі не були образливими для пересічного росіянина, я не можу подалі підтримувати цей сайт своїми постами. Це моя громадянська позиція. І мені не зрозуміло чому треба видаляти розмову форумчан, яка не має лайок, не ображає нікого собисто.
---Цитата (сообщение от Мичман Харитонов)---
бАйкот так бАйкот...
а что вместо? Достойные альтернативы есть?
P.S. GMS Office Tools и Grossbee видел, вообще не то.
---Конец цитаты---
Є непоганий варіант - продукти компанії Інтелект-Сервіс. Працював в ИС-ПРО певний час і особливих зауважень не мав. Єдина проблема - система є сируватою без доопрацювання під конкретні вимоги користувача.
А взагалі - тему потрібно закривати. Патріотизм потрібно проявляти не на форумі.
Я не воїн, я бухгалтер. І я російськомовна, моя родина -Донбас. Але не можу бути осторонь, не можу брехати сама собі що це не війна. Це війна. Росія воює з Україною. Й бойкот товарів окупанта це мій малесенький, але вклад у ПЕРЕМОГУ.
Тому бувайте шановні та не ображайтеся. Пишіть на адресу ylia2003@ukr.net

У зв'язку з тим, що цей сайт не підтримує вільні думки та вільне слово, тім більше що ці слова ні в якому разі не були образливими для пересічного росіянина, я не можу подалі підтримувати цей сайт своїми постами. Це моя громадянська позиція. І мені не зрозуміло чому треба видаляти розмову форумчан, яка не має лайок, не ображає нікого собисто.

Я не воїн, я бухгалтер. І я російськомовна, моя родина -Донбас. Але не можу бути осторонь, не можу брехати сама собі що це не війна. Це війна. Росія воює з Україною. Й бойкот товарів окупанта це мій малесенький, але вклад у ПЕРЕМОГУ.
Тому бувайте шановні та не ображайтеся. Пишіть на адресу ylia2003@ukr.net

Пожалуйста, не обращайте внимания на злых. Вы делаете такое хорошее дело, Вам так много людей благодарны. Не покидайте нас.
Будь ласка, не звертайте уваги на злих. Ви робите таку корисну справу. Вам так багато людей вдячні. Не кидайте нас.

Назад
Сверху