Кадровик. Трудове право і управління персоналом

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
а откуда, допустим у меня, будет уверенность что насобиралось именно 12 человек, а не больше, и что собирающий не решит наварить на нас себе копейку? ведь никто не сможет проконтролировать что человек действительно 12, а не 30, допустим, и что затраты понесут исходя из реального количества желающих?

я никого не хочу обидеть, просто в наше время, особенно через интернет, много желающих поиметь копейку надурняк

Я чогось не розумію. У Вас є можливість придбати журнал, який коштує 1132 грн. 80 коп. за 95 гривень. Отже Ви "наварите" 1037 гривень.
Крім цього, ці журнали в бумажному варіанті, їх необхідно буде сканувати.

Я чогось не розумію. У Вас є можливість придбати журнал, який коштує 1132 грн. 80 коп. за 95 гривень. Отже Ви "наварите" 1037 гривень.
Крім цього, ці журнали в бумажному варіанті, їх необхідно буде сканувати.

Ці журнали є в електронному варіанті також. Я отримав ваше повідомлення,але не можу відповісти,бо маю переповнену скриньку.Пишіть мені на oleczek@ya.ru

АлександрОД, а на форумі журналу Адміністратор порталу - Masluk_Maryna написала що: "Електронної версії журналу "Кадровик-01" не існує. Можливо, вам зможе допомогти Архів журналу на нашому Інтернет-магазині."
Юрий74, я згоден підписати журнал якщо бажаючих буде не менше 10.

АлександрОД, а на форумі журналу Адміністратор порталу - Masluk_Maryna написала що: "Електронної версії журналу "Кадровик-01" не існує. Можливо, вам зможе допомогти Архів журналу на нашому Інтернет-магазині."
Юрий74, я згоден підписати журнал якщо бажаючих буде не менше 10.

А хто ж тоді їх буде сканувати? :eek:

Я щойно розмовляв з менеджером, і він мені сказав, що в електронному вигляді за 2012 рік є №1, 2, а всі решта-бумажні.
Сканувати, звичайно, буду я.

Вже є бажаючих 8 чоловік. Чекаю ще 28.03.13 та 29.03.13.

А чому тільки 28 і 29? Можна и більше почекати, может назбирається більше людей, то тоді витрати кожного будут меншими :o
Може таким чином теж придбати Бібліотеку баланса,а то в цьому році ніхто не виклав жодного номера.

А чому тільки 28 і 29? Можна и більше почекати, может назбирається більше людей, то тоді витрати кожного будут меншими :o
Може таким чином теж придбати Бібліотеку баланса,а то в цьому році ніхто не виклав жодного номера.

Кажіть тоді, скільки чекати?

Я на цьому форумі викладав бібліотеку кадровика №6 2012 "Прийняття на роботу". Мені 41 пользователь сказали cпасибо. Цим всім користувачам я відправив пропозицію. Чекаю на відповідь.

Я на цьому форумі викладав бібліотеку кадровика №6 2012 "Прийняття на роботу". Мені 41 пользователь сказали cпасибо. Цим всім користувачам я відправив пропозицію. Чекаю на відповідь.

ого! 41 це круто, було б всього по 35 гривень на кожного... там річ у тім, що всі хочуть тільки безкоштовне скачування :D:D:D

Я вважаю, що чекати потрібно щонайменше з місяць! А то багато чекають поки інші придбають щоб потім задарма скачати!!! Встановіть вимогу тим хто купує не викладати номери на форумі протягом 2013 року і бажаючих буде значно більшк!

Я вважаю, що чекати потрібно щонайменше з місяць! А то багато чекають поки інші придбають щоб потім задарма скачати!!! Встановіть вимогу тим хто купує не викладати номери на форумі протягом 2013 року і бажаючих буде значно більшк!

Ніхто не збирається викладати :D І навіщо? Я так розумію, що тут зібрались люди, яких цікавить це питання. Тому для кого викладати, якщо всі зацікавлені отримають підписку на свою приватну пошту? :rolleyes:

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху