Кадровик. Трудове право і управління персоналом

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
а откуда, допустим у меня, будет уверенность что насобиралось именно 12 человек, а не больше, и что собирающий не решит наварить на нас себе копейку? ведь никто не сможет проконтролировать что человек действительно 12, а не 30, допустим, и что затраты понесут исходя из реального количества желающих?

я никого не хочу обидеть, просто в наше время, особенно через интернет, много желающих поиметь копейку надурняк

Я чогось не розумію. У Вас є можливість придбати журнал, який коштує 1132 грн. 80 коп. за 95 гривень. Отже Ви "наварите" 1037 гривень.
Крім цього, ці журнали в бумажному варіанті, їх необхідно буде сканувати.

Я чогось не розумію. У Вас є можливість придбати журнал, який коштує 1132 грн. 80 коп. за 95 гривень. Отже Ви "наварите" 1037 гривень.
Крім цього, ці журнали в бумажному варіанті, їх необхідно буде сканувати.

Ці журнали є в електронному варіанті також. Я отримав ваше повідомлення,але не можу відповісти,бо маю переповнену скриньку.Пишіть мені на oleczek@ya.ru

АлександрОД, а на форумі журналу Адміністратор порталу - Masluk_Maryna написала що: "Електронної версії журналу "Кадровик-01" не існує. Можливо, вам зможе допомогти Архів журналу на нашому Інтернет-магазині."
Юрий74, я згоден підписати журнал якщо бажаючих буде не менше 10.

АлександрОД, а на форумі журналу Адміністратор порталу - Masluk_Maryna написала що: "Електронної версії журналу "Кадровик-01" не існує. Можливо, вам зможе допомогти Архів журналу на нашому Інтернет-магазині."
Юрий74, я згоден підписати журнал якщо бажаючих буде не менше 10.

А хто ж тоді їх буде сканувати? :eek:

Я щойно розмовляв з менеджером, і він мені сказав, що в електронному вигляді за 2012 рік є №1, 2, а всі решта-бумажні.
Сканувати, звичайно, буду я.

Каким образом можно записатся в ваш список?

Я щойно розмовляв з менеджером, і він мені сказав, що в електронному вигляді за 2012 рік є №1, 2, а всі решта-бумажні.
Сканувати, звичайно, буду я.

Лишилось ТІЛЬКИ :rolleyes: знайти бажаючих

Вже є бажаючих 8 чоловік. Чекаю ще 28.03.13 та 29.03.13.

Вже є бажаючих 8 чоловік. Чекаю ще 28.03.13 та 29.03.13.

А чому тільки 28 і 29? Можна и більше почекати, может назбирається більше людей, то тоді витрати кожного будут меншими :o
Може таким чином теж придбати Бібліотеку баланса,а то в цьому році ніхто не виклав жодного номера.

А чому тільки 28 і 29? Можна и більше почекати, может назбирається більше людей, то тоді витрати кожного будут меншими :o
Може таким чином теж придбати Бібліотеку баланса,а то в цьому році ніхто не виклав жодного номера.

Кажіть тоді, скільки чекати?

Кажіть тоді, скільки чекати?

Залежно від того, як шукати бажаючих. Може не всі знають про це. Тільки як про це повідомити? На разі нема 12 бажаючих, щоб говорити про щось інше.

Я на цьому форумі викладав бібліотеку кадровика №6 2012 "Прийняття на роботу". Мені 41 пользователь сказали cпасибо. Цим всім користувачам я відправив пропозицію. Чекаю на відповідь.

Я на цьому форумі викладав бібліотеку кадровика №6 2012 "Прийняття на роботу". Мені 41 пользователь сказали cпасибо. Цим всім користувачам я відправив пропозицію. Чекаю на відповідь.

ого! 41 це круто, було б всього по 35 гривень на кожного... там річ у тім, що всі хочуть тільки безкоштовне скачування :D:D:D

ого! 41 це круто, було б всього по 35 гривень на кожного... там річ у тім, що всі хочуть тільки безкоштовне скачування :D:D:D

Я вважаю, що отримати 12 номерів навіть за ціною одного - це теж круто. Чи не так?

Я вважаю, що чекати потрібно щонайменше з місяць! А то багато чекають поки інші придбають щоб потім задарма скачати!!! Встановіть вимогу тим хто купує не викладати номери на форумі протягом 2013 року і бажаючих буде значно більшк!

Я вважаю, що чекати потрібно щонайменше з місяць! А то багато чекають поки інші придбають щоб потім задарма скачати!!! Встановіть вимогу тим хто купує не викладати номери на форумі протягом 2013 року і бажаючих буде значно більшк!

Ніхто не збирається викладати :D І навіщо? Я так розумію, що тут зібрались люди, яких цікавить це питання. Тому для кого викладати, якщо всі зацікавлені отримають підписку на свою приватну пошту? :rolleyes:

Хочу записаться!!!!!!! Куда обращаться ??????

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху